Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: https://agfovi.com.

Quines dades personals recollim i per què

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un missatge de contacte o una nova alta com soci de l’Agrupació en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre enviament. Aquestes galetes duraran un any.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari mitjançant el formulari de contacte o el formulari d’alta com a soci, el comentari i les seves dades es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació així com fer un seguiment de les consultes i registres com a soci que han succeït.

Per als usuaris que es registren en la web com a soci també emmagatzemem la informació personal que proporcionen. Tots els usuaris poden suprimir la seva informació personal en qualsevol moment enviant un correu electrònic a agfovi@gmail.com amb la petició d’esborrament de dades. Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació si s’escau.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat consultes, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.